top of page

SUPPORT

van_eyck_logo_png_edited_edited.jpg

VAN EYCK SPORT

De online fietsenwinkel van België met alles voor de fietsliefhebber. Van duurzame stadsfietsen tot topklasse racefietsen, mountainbikes en alles daartussenin - en dat voor heren, dames en kinderen! Naast fietsen vind je in ons online-aanbod ook een ruim assortiment aan fietskledij, onderdelen en accessoires. Met ons aanbod van duizenden artikelen maak je je fietsavontuur nog aangenamer, comfortabeler of uitdagender. Kortom we bieden alles wat je nodig hebt om te fietsen. Bij vragen staat ons team van fietsliefhebbers dag in dag uit klaar om je te begeleiden in je aankoop. Ontdek het volledige aanbod in onze webshop!

Feryn-Logo-Light-1.png

FERYN SECTIONALE POORTEN

50 jaar vernieuwing en vakmanschap

Onbezorgd de oprit oprijden. Eén druk op de knop en uw huis omarmt u. Garagepoorten van Feryn zijn er om u te dienen.

Meer dan 50 jaar biedt de familie Feryn gratis advies en ervaring aan haar klanten. Het familiebedrijf is geduldig uitgebouwd tot een van de marktleiders in haar segment.

De familie Feryn en haar vaste ploeg eigen monteurs staan de hele week tot uw dienst om een ongeëvenaarde service af te leveren.

Met open armen wordt u bij Feryn ontvangen in de ruime showroom. Ons team is er om voor u de perfecte oplossing op maat uit te werken. Of u nu pas gebouwd hebt of onbezorgd wenst te renoveren: de automatische garagepoortsystemen, garageboxen, rolluiken of zonneweringen van Feryn staan steeds garant voor de beste kwaliteit tegen de scherpste voorwaarden.

downloaden.png

RIDLEY BELGIUM

"Ridley werd opgericht in 1997. Sinds de oprichting strijdt de grootste Belgische fietsenfabrikant aan het front op vlak van productinnovaties. De eerste vernieuwende ontwikkeling was het conisch balhoofd, dat in 2001 werd geïntroduceerd op de Ridley Damocles. Deze ontwikkeling werd nadien de standaard in de fietsindustrie. Sindsdien blijft Ridley technologisch verbazen met aerodynamische racefietsen en gravelfietsen."

Logo Casa Lobo Blanco Foto.jpg

CASA LOBO BLANCO

Sportief, avontuurlijk en liefhebbers van natuur, dat zijn zowat de woorden die het best bij ons passen....en "ons", dat zijn Kevin & Elke, een Belgisch koppel dat sinds kort beslist heeft om het Belgenland te verlaten en naar Spanje te verhuizen. Een idee dat al lang in ons achterhoofd zat, maar nooit tot uitvoering werd gebracht. Tot we de knoop eindelijk hebben doorgehakt.

Het aangename klimaat en de prachtige omgeving brachten ons naar het binnenland aan de Costa Blanca. We vonden ons droomhuis in de bergen, maar toch met de zee binnen bereik. Een ideale omgeving dus voor eindeloze wandelingen, fantastische fietsroutes of gewoon om te genieten van de rust. Casa Lobo Blanco werd geboren! 

Onze Duitse Herder Riva heeft zich ook moeiteloos aangepast aan de verhuis en verrijkt ons leven met haar eigen karaktertje - lief, stuntelig en vooral volledig vrij van stress :-).

Logo Harrisons Catering foto.jpg

HARRISONS CATERING COSTA BLANCA

Harrisons Catering heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met vriendelijke, op maat gemaakte en heerlijke catering aan de hele Costa Blanca. Met behulp van de allerbeste seizoensproducten uit de omgeving, bieden we op maat gemaakte menu's die zich aanpassen aan de verschillende ideeën en concepten van elke klant.
Of het nu gaat om een bruiloft of bedrijfsevenement voor honderden of een unieke en intieme sociale avond thuis, wij kunnen het perfecte menu en eten voor u en uw gasten verzorgen. We zijn trots op het creëren van gedenkwaardig eten voor elke gelegenheid en staan bekend om het gebruik van de beste ingrediënten op heerlijke, creatieve manieren.

Screenshot_20230221-103856_Samsung Internet.jpg

CYCLO CONCEPT

Cyclo Concept is de Spaanse webshop van de Belgische fietswinkel Van Eyck Sport. Bij Cyclo Concept vind je alles voor de fietsliefhebber. Van duurzame stadsfietsen tot topklasse racefietsen, mountainbikes en alles daartussenin - en dat voor heren, dames en kinderen! Naast fietsen vind je in ons online-aanbod ook een ruim assortiment aan fietskledij, onderdelen en accessoires. Ontdek het volledige aanbod in onze webshop!

Om snelle levering te garanderen, verzenden we de meeste producten rechtstreeks vanuit ons magazijn in Alicante. Zo kun je snel genieten van je favoriete fietsproducten!

Logo San Foto.jpg

SAN DE PESSEMIER

Op zoek naar de ideale woning voor jullie in Spanje?

Dream it! Love it! Own it!

Hoe? Door jullie 1-2-1 kwalitatief te begeleiden  in jullie zoektocht naar de geschikte woning in Spanje. Zodoende worden jullie stap voor stap vertrouwd gemaakt met hoe en wat er nodig is om van jullie Spaanse droom een werkelijkheid te maken. Met een gepersonaliseerde aanpak die start met kennismaking, doelstelling en regio verkenning. Op basis hiervan kan er dan gericht gezocht worden naar de ideale match met het Spaanse vastgoed waar jullie nog járen gaan kunnen van genieten. Ik  bespaar jullie het kluwen van een overaanbod aan informatiekanalen en jullie krijgen een op jullie maat gefilterd aanbod met een vooraf uitgelijnd verloningsproces zonder dat jullie direct in contact komen met de makelaars. Ik fungeer als jullie unieke tussenpersoon,  vertrouwenspersoon én klankbord, van dag 1 tot op de dag dat jullie de sleutels in de hand krijgen bij de notaris. 

Kwaliteit boven kwantiteit in een gepersonaliseerde, discrete vertouwensrelatie. 

Zin om vrijblijvend kennis te maken?  

Dat kan in 5 talen. ( NL/FR/EN/DE/ES) Ik help jullie graag verder. 

logo casa mistela kleur_edited.jpg

CASA MISTELA

Gelegen in het plaatsje Xaló/Jalón in de schitterende Vall de Pop, ook wel de Jalón Vallei genoemd. Een paradijs voor fietsers en wandelaars. En met mooie kustplaatsen als Javea, Calpe, Benidorm en Villa Joyosa op 20 minuten rijden is de zee nooit ver weg.​

Casa Mistela is gevestigd in een authentiek Spaans huis, oorspronkelijk gebouwd in 1880. Het huis is in de afgelopen jaren volledig omgetoverd tot een prachtige B&B met 6 suites, allemaal met hun eigen unieke inrichting en stijl.

Het huis is vernoemd naar de Mistela wijn die in de Jalón Vallei geproduceerd wordt. Casa Mistela ligt letterlijk aan de voet van de majestueuze Bernia pas. Beklim de Bernia met de fiets of via de wandelpaden. Boven wacht je de ultieme beloning met adembenemende vergezichten en op het hoogste punt kun je Ibiza zien liggen. 

Wij, John en Sonja Hermans, heten u van harte welkom. Geniet van onze gastvrijheid, de mooie natuur, de rust en de Spaanse zon en cultuur.

bottom of page